Billig Indboforsikring

Indboforsikring

Billig Indboforsikring

Leder du efter en billig indboforsikring? Hos Forsikringsskift.dk hjælper vi dig med netop dette! Læs mere om indboforsikring og vores service lige her.

Billig Indboforsikring

Hvad er en billig indboforsikring 

Som boligejer har man typisk investeret i flere ejendele til hjemmet, hvorfor det er vigtigt med en indboforsikring, som dækker ejendelene, hvis de skulle ødelagt eller stjålet. Her kan man blandt forsikringsselskaberne støde på terminologien ‘familieforsikring’ eller ‘familiens basisforsikring’, hvilket er andre ord for indboforsikring. 

 

Hvordan får man en billig indboforsikring

Som med de fleste forsikringer, er der stor forskel på priser, når man leder efter de bedste forsikringstilbud på indboforsikring. En undersøgelse af prisforskel på forsikringsmarkedet af Forbrugerrådet Tænk Penge, påviste en prisforskel på hele 3.000 kr. mellem den billigste og dyreste indboforsikring. Denne undersøgelse understreger vigtigheden af, at undersøge forsikringsmarkedet ordentligt. Der kan være mange penge at spare ved at få 3 forsikringstilbud og skifte til en billig indboforsikring. 

Forsikringsskift.dk har hjulpet mange brugere med at få en billiger forsikring gennem vores stærke  forsikringstilbud - faktisk har 90% af vores brugere fundet besparelse gennem vores service. Så hvis du er på markedet efter en billig indboforsikring, kan du få 3 forsikringstilbud fra danske forsikringsselskaber helt gratis og uforpligtende. Du skal blot indtaste dine forsikringsbehov i vores formular, hvorefter du vil blive kontakt af 3 forsikringsselskaber, som vil præsentere deres bedste pris på netop dine behov. Forsikringsselskaberne er bekendt med konkurrencen mellem hinanden, hvorfor vores service giver dig bedre priser end hvad du ellers ville have fået. 

Inden du accepterer ét forsikringstilbud, skal du være opmærksom på, at den billigste indboforsikring ikke nødvendigvis er den bedste løsning for dine forsikringsbehov. Forsikringsselskaberne kan have forskellige dækninger inkluderet i deres indboforsikring. Det er derfor vigtigt, at gennemgå de præsenterede forsikringstilbud, således dækning stemmer overens med dine behov. 

Hvis de 3 forsikringstilbud ikke matcher dine forventning eller krav, kan du altid afvise dem - vores service er 100% gratis og uforpligtende.   

 

Hvad indeholder en indboforsikring? 

Som nævnt dækker en indboforsikring over personlige ejendele i din bolig. Forsikringen kommer i brug, hvis dine ejendele bliver stjålet eller ødelagt i forbindelse med vandskader, hærværk eller brand. Indboforsikring inkluderer de ting, som har en naturlig plads i boligen - dette kunne være smykker, tøj, møbler og cykler. 

Den traditionelle indboforsikring indeholder ofte lignende forsikringer: 

Ansvarsforsikring

 • Ansvarsforsikring dækker erstatningskrav i tilfælde af, at du eller en anden, som hører under forsikringen, ved et uheld forårsager skade på et andet menneske eller deres ejendele.  

Retshjælpsforsikring

 • Denne forsikring kan dække nogle omkostninger ved en privat retssag. Retshjælpsforsikringen kan blive relevant, hvis du sagsøger en anden part i forbindelse med erstatning eller et køb. Den kan ligeledes være behjælpelig, hvis du selv bliver sagsøgt. 

Psykologisk krisehjælp

 • Der kan forekomme visse omstændigheder, hvor du eller din familie har brug for professionel rådgivning fra en psykolog. Nogle forsikringsselskaber dækker disse omkostninger, men dette kan være meget forskelligt fra selskab til selskab. Udvidet dækning til indboforsikring 

Der befinder sig også områder, som ikke er dækket af en billig indboforsikring. Hvis du har forsikringsbehov inden for dette område, kan man udvide sin dækning. Forneden kan du læse mere om de forskellige dækninger: 

Cykelforsikring 

 • De fleste forsikringsselskaber har denne forsikring inkluderet under indboforsikring, men det er dog ikke alle. Nogle forsikringsselskaber har et maksimumsbeløb for hvad de er villig til at dække. Ligeledes kan der også være en højere selvrisiko. Vær derfor opmærksom på, hvordan dit forsikringsselskab dækker cykler. Hvis du har en dyr cykel, såsom en racercykel eller mountainbike, som hyppigt bruges til træning og sport i hverdagen, bør du måske overveje en kaskoforsikring til cykel

Pludselig skade 

 • En god forsikring som dækker selvforskyldte skader i hjemmet. Fx. hvis du kommer til at ødelægge dit spisebord eller stol. 

Elektronikskade 

 • Dette er et tilvalg til din indboforsikring, som dækker funktionsfejl på elektronik i boligen. Fx. hvis du kommer til at tabe din mobil, kan du få den repareret eller erstattet gennem din indboforsikring. Du kan læse mere om elektronikforsikring lige her.   

Glas- og kummedækning

 • Denne forsikring er typisk inkluderet i en billig husforsikring hos mange forsikringsselskaber. Forsikringen dækker skader på vinduer, toiletter m.m.  

 

Hvem er dækket af indboforsikring? 

En billig indboforsikring vil dække alle beboere i husstanden. Dette vil sige, at din familie er dækket, hvilket også gør sig gældende for delebørn, når de befinder sig i boligen. Din indboforsikring vil stadig gælde for dine børn, selv efter de er flyttet hjemmefra. Hvis du ser nærmere på forsikringsselskaberne, så vil du finde forskellige definitioner af ‘udeboende børn’. Her kan du risikere, at dine børn ikke er dækket af din indboforsikring, hvis de over en bestemt aldersgrænse eller bor sammen med andre. Hold øje med dækningen, hvis dit barn flytter sammen med andre - venner eller kæreste.

 

Brugerne på Forsikringsskift.dk sparer typisk flest penge på deres bilforsikring.

Vælg forsikringer
 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke & Sundhed
 • Hus
 • Rejse
 • MC & knallert
 • Fritidshus
 • Ejerskifte
 • Båd
 • Camping
 • Liv
 • Dyr