Sådan Får Du En Billig Ungdomsforsikring 

Det kan være svært at få overblik og finde en billig ungdomsforsikring, da der findes mange udbydere, som tilbyder forskellige grunddækning og tilvalg. Men der kan være mange penge at spare ved billiger forsikring, hvis du efterforsker markedet tilstrækkeligt. 

Men hvor skal du starte? Hos Forsikringsskift.dk kan du starte jagten på en billig forsikring ved at indhente 3 forsikringstilbud helt gratis. Du skal blot udfylde vores formular med dine forsikringsbehov, hvorefter vi sender den ud til forsikringsselskaberne. Herved skaber vi en konkurrence mellem selskaberne om, at tilbyde den bedste pris på dine forsikringsbehov. Efter 1-3 hverdage vil du modtage 3 forsikringstilbud på dine forsikringsbehov, hvorefter du blot skal acceptere et af tilbuddene, hvis det passer med dine forventninger til pris og dækning. Hvis du allerede har en ungdomsforsikring, kan du passende sammenligne priserne. Måske kan du få en billiger forsikring gennem vores tilbud. 

Mange af vores brugere har sparet penge ved at indhente forsikringstilbud til deres forsikringsbehov og samle deres forsikringer et sted. Hele processen 100% gratis og uforpligtende, hvorfor du altid kan takke nej til de 3 forsikringstilbud. 

 

Hvad er en billig ungdomsforsikring? 

En billig ungdomsforsikring inkluderer typisk en indboforsikring og ulykkesforsikring til en lavere pris for unge. Hvis du er interesseret i at tegne en billig ungdomsforsikring, skal du være mellem 18-26 år, nogle forsikringsselskaber kan du være op til 28 år. 

 

Hvad dækker en billig ungdomsforsikring? 

Din indboforsikring forsikre dine ting, hvis de bliver ødelagt eller stjålet. Indboforsikringen vil typisk dække for skader i forbindelse med hærværk, vandskader eller brand. Læs mere om indboforsikring her

En ulykkesforsikring dækker personskader, som kan indtræffe i mange forskellige situationer. Med en ulykkesforsikring er du sikret en forsikringssum, hvis du eksempelvis kommer til skade i bilulykke eller falder ned af en trappe. Du kan lære mere om ulykkesforsikring her

 

Billig ungdomsforsikring med tilvalg 

En billig ungdomsforsikring kommer normalt med en solid grunddækning i form af indboforsikring og en ulykkesforsikring, hvilket et solidt forsikringsgrundlag for en studerende eller et ungt mennesker, der er ny på forsikringsmarkedet. Hvis du mangler yderligere dækning i din ungdomsforsikring, kan man ofte tilføje ekstra dækning i form af en rejseforsikring, elektronikforsikring og udvidet ulykkesforsikring. 

 

Rejseforsikring 

 • Du kan tilføje en billig rejseforsikring til din ungdomsforsikring, hvis du skal ud og rejse i fremtiden. Fx. hvis du skal studere i udlandet, vil vi anbefale, at have tegnet en rejseforsikring. Læs mere om billig rejseforsikring til studerende og unge her. 

 

Elektronikforsikring

 • Som ung og studerende har man ofte investere mange penge i elektronik, som bruges til arbejde, skole og fritid. Med elektronikkens essentielle betydning i vores hverdag, er det klogt med en god elektronikforsikring, som dækker pludselige skader og funktionsfejl. De fleste af os har desværre prøvet af spilde vand i computeren eller tabe mobilen i toilettet, hvilket du hurtigt kan søge erstatning for, hvis du har en yltronikforsikring inkluderet i din ungdomsforsikring. Indhent dine 3 forsikringstilbud i dag, og se om du måske kan få en billiger forsikring.  

Brugerne på Forsikringsskift.dk sparer typisk flest penge på deres bilforsikring.

Vælg forsikringer
 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke & Sundhed
 • Hus
 • Rejse
 • MC & knallert
 • Fritidshus
 • Ejerskifte
 • Båd
 • Camping
 • Liv
 • Dyr