Billig Bilforsikring

Bilforsikring

Billig Bilforsikring

Leder du efter en billig bilforsikring? Hos Forsikringsskift.dk hjælper vi dig med netop dette! Læs mere om bilforsikring og vores service lige her.

Få 3 tilbud Pil til højre
Adobestock 103466844

Gode priser ved hård konkurrence

Som bekendt er der en stor prisforskel mellem de danske forsikringsselskaber, når man sammenligner prisen på den billigste bilforsikring med den dyreste bilforsikring - i visse tilfælde snakker vi op mod 50% forskel! Hvis du leder efter en billig forsikring, kan du med fordel bruge Forsikringsskift.dk. Vi hjælper dig med at få en billig bilforsikring ved skabe en priskonkurrence mellem flere forsikringsselskaber. 

Forsikringsskift tilbyder en gratis service, hvor du kan indhente tilbud på bilforsikring fra flere selskaber. Dette skaber en åbenlys konkurrence mellem udbydere, som leverer konkurrencedygtige priser på bilforsikring til dig. På denne måde kan du opleve besparelser på helt op til 25% i forhold tidligere oplyste priser fra forsikringsselskaberne.    

 

Hvordan får du en billig bilforsikring? 

Leder du efter et nyt forsikringsselskab eller måske den billigste forsikring? Forsikringsskift.dk hjælper dig med at finde den helt rette forsikring til dine behov! Med udgangspunkt i dine forsikringsbehov, skaber vi konkurrence mellem forsikringsselskaberne, hvor det handler om at levere den bedste pris på dine forsikringer. Her vil du få 3 forsikringstilbud, hvilket giver dig mulighed for at samle din forsikringer hos en udbyder, og dermed få en billig forsikring. Hos Forsikringsskift.dk får du hurtigt og effektivt overblik over selskabernes priser og dækninger, og dermed opnå store besparelser. 

Efter udfyldelse af formularen, vil der gå mellem 1 til 3 hverdage, hvorefter du vil modtage 3 forsikringstilbud på din bilforsikring. Herfra kan du sammenligne priser og dækning med din eksisterende bilforsikring og vurdere om der er penge at hente. 

Hvis du ikke ønsker at gå videre med et af de 3 forsikringstilbud, så skal du ikke tænke på det! Hos Forsikringsskift.dk leverer vi en fuldkommen gratis og uforpligtende service, således du uden problemer kan finde en billig forsikring.

 

Ansvarsforsikring til bil

Du skal have ansvarsforsikring til bil og andre køretøjer, fx. motorcykel eller campingvogn, eftersom dette er lovpligtig i henhold til den danske lovgivning. I tilfælde af færdselsuheld, skal den ansvarlige erstatte skader forvoldt af køretøjet, som vil blive betalt via ansvarsforsikringen. Din ansvarsforsikring dækker personskader op til 129 mio. kr. samt skader på materialer op til 26 mio. kr. Med denne forsikring skal du heller inkludere ansvarsforsikring i din trailerforsikring eller campingvognsforsikring, da det er bilens lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker dig, hvis du kommer ud for et uheld og forårsager skader på andre og deres ting. 

I tilfælde af uheld uden for Danmark, så vil ansvarsforsikring dække for din kørsel i både Danmark, EU og lande udenfor EU, som gør brug af grønt kort.     

 

Kaskoforsikring til bil 

En kaskoforsikring er et populært tilvalg til din ansvarsforsikring, som forsikre din bil mod skader forårsaget af dig selv og andre. I modsætning til ansvarsforsikring, så er det ikke lovpligtigt at have en kaskoforsikring på sin bil, men den er normalt tilvalgt i bilforsikringen, eftersom ansvarsforsikringen udelukkende dækker for de skader du laver på andre og deres ejendele. Dette vil sige, at hvis uheldet er ude, vil en kaskoforsikring både dække for skader du selv har påført bilen, men også skader forårsaget af andre. Ligeledes vil en kaskoforsikring også forsikre din bil i alle scenarier, hvilket betyder at bilen er forsikret trods for om den er i bevægelse eller holder stille.

Krav om kaskoforsikring? 

 • Der er på nuværende tidspunktet ingen lovmæssigt krav fra den danske regering, som siger at du skal have en kaskoforsikring på dit køretøj. Det vil dog være en virkelig god idé, at anskaffe en billig kaskoforsikring til bil, da du vil være bedre forsikret mod skader. Der kan også forekomme krav fra banker og finansieringsselskaber om kaskoforsikring på køretøjer, som de har pant i eller finansieret.  

Billig kaskoforsikring til alle køretøjer 

 • Har du lige købt en bil, knallert, motorcykel eller campingvogn forsikring, kan du finde en billige kaskoforsikring til dit køretøj gennem Forsikringsskift.dk. Vi leverer 3 forsikringstilbud på kaskoforsikring fra forsikringsselskaber, så du kan opnå en billig kaskoforsikring. 

 

Skal du altid tage den billigste bilforsikring? 

Selvom man ofte er fristet til at tage den billigste bilforsikring på markedet, så er det nødvendigvis ikke den rette forsikring til dine behov. Hos Forsikringsskift.dk kan du hente tre forsikringstilbud, hvorefter du kan sammenligne priser og betingelser. Der kan forekomme store variationer i henhold til dækning mellem forsikringsselskaber, hvorfor du skal tjekke og sammenligne tilbuddene grundigt i forhold til pris og dækning. På denne måde finder du en forsikring, som passer til dine behov - både prismæssigt og dækning. 

 

Billig bilforsikring til unge 

I jagten på en billig bilforsikring er der flere faktorer, som kan have indflydelse på prisen af forsikring, heriblandt alder. Hvis du som forsikringstager bliver kategoriseret som værende en del af gruppen ‘unge’, vurderes der en højere risiko for ulykker af forsikringsselskaberne, hvorfor det kan være besværligt at finde en billig bilforsikring til unge. Vi har dog samlet lidt tips for at opnå en billig bilforsikring: 

 • Led efter ungdomsforsikringer 
 • Anskaf en billig bil og genovervej kaskoforsikringen 
 • Inkluder en højere selvrisiko i din bilforsikring
 • Husk at samle alle dine forsikringer hos samme udbyder 

 

Billig bilforsikring til elbil

Hvis du har investeret i en elbil, så skal du huske at få en bilforsikring til den. Her kan du ofte finde en billigere ansvarsforsikring end normalt, da elbiler er billigere at forsikring end biler drevet af benzin eller diesel. Ligesom med benzin- og dieseldrevne biler, så du have en ansvarsforsikring. Forsikringsskift.dk anbefaler naturligvis også at tegne en kaskoforsikring, så din bil er dækket for ulykker. Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber har kaskoforsikring til elbiler. 

 

Billig bilforsikring til veteranbil

Har du en veteranbil i garagen uden forsikring? Ligesom med en normal personbil, skal man som ejer af en veteranbil have en ansvarsforsikring i Danmark. Som tidligere nævnt, er dette lovpligtigt og forsikre dig mod skader forvoldt mod andre og deres ejendele. Men hvornår er en bil egentlig en veteranbil? På nuværende tidspunkt defineres en veteranbil som værende en bil med indregistrering i år 1979 eller før. Når du tegner en ansvarsforsikring på din veteranbil, kan du også tilføje en kaskoforsikring, således din egen bil også er dækket i tilfælde af uheld, tyveri eller hærværk. Hos Forsikringsskift.dk skal du blot udfylde vores formular, hvorefter du vil modtage 3 forsikringstilbud fra forsikringsselskaber - helt gratis og uforpligtende! Adobestock 103466844
Kilde: pixabay.com

Brugerne på Forsikringsskift.dk sparer typisk flest penge på deres bilforsikring.

Vælg forsikringer
 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke & Sundhed
 • Hus
 • Rejse
 • MC & knallert
 • Fritidshus
 • Ejerskifte
 • Båd
 • Camping
 • Liv
 • Dyr