Billig Børneulykkesforsikring 

Ulykke Og Sundhed

Har dine familie brug for en børneulykkesforsikring? Hos Forsikringsskift.dk hjælper vi dig med netop dette! Læs mere om børneulykkesforsikring og vores service lige her.

Billig Børneulykkesforsikring

Hvad er en børneulykkesforsikring? 

Er dit barn korrekt forsikret? Det er anslået af tal fra Børneulykkesfonden, at hele 175.000 børn under 15 år kommer på skadestuen på årligt basis. Men som mange forældre ved, så er det tæt på umuligt, at forhindre ens barn i ikke at komme til skade, men man kan dog få den rette børneulykkesforsikring, så barnet er dækket, hvis nu uheldet skulle være ude. Nogle forældre tror, at deres børn er dækket af deres indboforsikring/familieforsikring, men dette er ikke tilfældet. Som forældre er du selv ansvarlig for, at tegne en privat børneulykkesforsikring for dine børn. 

Med en ordentlig børneulykkesforsikring, er dit barn dækket mod ulykker i skolen, institution og hjemmet. Din børneulykkesforsikring dækker til dit barn fylder 18 år, hvorefter det er tid til at få en ulykkesforsikring for voksne. I denne artikel kommer vi til at gennemgå børneulykkesforsikring, dækning og hvordan du får en billig forsikring. 

 

Hvad dækker en børneulykkesforsikring?

Med en børneulykkesforsikring er dit barn dækket mod ulykker i hjemmet, skolen og institutionen. Hvis du ikke har en forsikring til dit barn, så kan mulige ulykker og skader blive en meget dyr affære. Barnets ulykkesforsikring dækker eksempelvis tand- og tyggeskader, der er opstået inden barnet fylder 18 år. Ligeledes kan du også sende dit barn til alle typer sport med god samvittighed, da en billig børneulykkesforsikring også omfatter skader i forbindelse med sport. 

En billig børneulykkesforsikring vil typisk, ligesom en ulykkesforsikring til voksne, også omfatte varigt mén fra 5%. Her vil beregning af erstatning foregå helt skematisk. Fx vil en méngrad på 10% og en forsikringssum på 1.000.000 kr. vil give en erstatningssum på 100.000 kr. Der er også områder, hvor en normal billig børneulykkesforsikring ikke dækker dit barn. Herunder gennemgår vi hvad en standard forsikring ikke dækker.  

 

Hvad din børneulykkesforsikring ikke dækker

 

Sygdom 

 • Typisk vil billig ulykkesforsikringen ikke dække sygdomme. I Danmark tror hver 3 forældre, at hvis deres bliver alvorlig syg og må indlægges, deres børneulykkesforsikring vil dække omkostninger i forbindelse med forløbet. Men dette er desværre ikke tilfældet. Det er dog muligt, at tilføje sygdom som tilvalg til din børneulykkesforsikring, således du modtager finansiel støtte, hvis dit barn skal behandles mod alvorlige sygdomme såsom kræft, diabetes 1 eller hjernehindebetændelse.     

 

Skader på tænder, der i forvejen er svækket/skadet 

 • Normalt vil den ulykkesforsikring dække tandskader, men dette er ikke tilfældet, hvis ulykken har skadet tænder, som allerede var svage eller skadet inden ulykken indtraf. 

 

Ulykker, mens barnet er påvirket af alkohol/narkotika 

 • En billig børneulykkesforsikring med god dækning vil ikke dække skader, hvis de kommer i forbindelse med indtagelse af alkohol/narkotika. Ligeledes vil forsikringen heller ikke dække skader, hvis ulykken indtraf som følge af barnet har handlet groft uagtsomt.

 

Sådan får du en billig børneulykkesforsikring

Vi har i denne artikel delt lidt viden inden for børneulykkesforsikring, således du har et bedre overblik over dine forsikringsbehov og måske finde en billiger forsikring. Måske var du ikke klar over, at din forsikring ikke dækker alvorlig sygdom hos dit barn, hvorfor det kan være tid til en ændring i dine forsikringer. 

Hos Forsikringsskift.dk tilbyder en helt gratis og uforpligtende service for vores brugere, således de kan spare penge ved at finde en billiger forsikring. Processen er gjort simpel og hurtig med vores 3 forsikringstilbud, så du nemt kan undersøge forsikringsmarkedet efter bedre dækning og priser. Du skal blot udfylde vores formular med dine forsikringsbehov, så vi ved hvad du søger. Dine forsikringsbehov vil herefter blive delt mellem anerkendte forsikringsselskaber i Danmark, som vil konkurrere om at levere den bedste pris på dine forsikring. Efter 1 til 3 dage vil du modtage 3 forsikringstilbud, hvorefter det er op til dig, hvorvidt du ønsker at acceptere dem. Hvis de ikke stemmer overens med dine forventninger, skal du blot afvise dem.

Men husk - det er ikke altid den billigste forsikring, som er den bedste for dig. Du skal altid huske at gennemgå dækning og pris i forhold til dine behov, således du og din familie er bedst muligt dækket. Lad os finde dig en billig forsikring allerede i dag.

 

Brugerne på Forsikringsskift.dk sparer typisk flest penge på deres bilforsikring.

Vælg forsikringer
 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke & Sundhed
 • Hus
 • Rejse
 • MC & knallert
 • Fritidshus
 • Ejerskifte
 • Båd
 • Camping
 • Liv
 • Dyr