Billig MC Forsikring 

Mc Atv Knallert Forsikring

Få gode forsikringstilbud til din MC. Forsikringsskift.dk er en komplet gratis service, som hjælper dig med at indhente gode forsikringstilbud på netop dine forsikringsbehov! Lad os hjælpe dig med at finde en billig MC forsikring - du kan læse mere om MC forsikring og vores service lige her.

Billig MC Forsikring

Hvad er en MC forsikring?

Ligesom har du har en bilforsikring, så skal du også have en forsikring til din MC, hvis du ønsker at køre på de danske veje. Her skal du som minimum have den lovpligtige ansvarsforsikring, således du er dækket, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele med din motorcykel.

 

Hvordan får jeg en billig MC forsikring? 

Om du søger en billig MC forsikring for første gang, eller du ønsker at undersøge dine muligheder på forsikringsmarkedet, så kan du hurtigt få et godt forsikringstilbud her hos Forsikringsskift.dk. For at komme godt fra land, skal du vide, hvilken dækning du ønsker for din MC. Fx. skal du overveje om du skal have en forsikring til helårskørsel eller kun en halvårig. Du skal ligeledes også overveje, om du vil have en kaskoforsikring til MC. 

Når du har gjort dig disse overvejelser, kan du hurtigt få 3 forsikringstilbud som matcher dine forsikringsbehov, hvorved du måske kan finde en billiger forsikring. Du skal blot udfylde vores formular med dine forsikringsbehov, således forsikringsselskaber kan danne forsikringstilbud til dig. Alle forsikringsselskaberne ved, at de er i en åben priskonkurrence mod hinanden, hvor det handler om at levere den bedste forsikringspris til dig. Herved sikre vi 3 forsikringstilbud med lavere priser på dine forsikringsbehov - helt gratis og uforpligtende. Hvis du ikke ønsker at acceptere et af vores 3 forsikringstilbud, skal du blot takke nej til dem. Såfremt du ikke ønsker at benytte de 3 forsikringstilbud, kan du stadig bruge tilbuddene til at danne et overblik over prisniveauet på markedet. Indhent dine tilbud på forsikring allerede i dag, så du kan få en billig forsikring.  

 

Hvad dækker en billig MC forsikring?

En typisk MC forsikring vil have en grunddækning, som inkluderer en ansvarsforsikring, da dette er lovpligtigt. Dette er en solid forsikring at have i ryggen, når du ejer en motorcykel. Du kan risikere, at forårsage skade på andre mennesker og deres ting, hvortil din ansvarsforsikring vil dække økonomiske omkostninger i forbindelse med skader og erstatning. Når du tegner en billig MC forsikring, skal du også bestemme dig for, om du kører hele året eller kun i sommerperioden - dette hænger sammen med både pris og dækning. Hvis du ønsker yderligere dækning, kan du tilkøbe en udvidet dækning. Læs mere om udvidet dækning herunder. 

 

Udvidet dækning til billig MC forsikring

Som udgangspunkt, vil din MC forsikring kun have en ansvarsforsikring, som er lovpligtig i Danmark. Hvis du har behov for mere dækning, kan du tilkøbe en udvidet dækning, hvor man kan tilføje forskellige forsikringer til sin MC. Her får du en liste, så du kan blive klogere på udvidet dækning til MC forsikring.  

Kaskoforsikring til MC 

Tilsvarende du kan købe kaskoforsikring til bil, så kan du også tilkøbe en kaskoforsikring til MC. Dette er et fantastisk supplement til din ansvarsforsikring, da den dækker for skader på din motorcykel, hvis du kommer i et uheld eller din motorcykel bliver stjålet.

Tyveriforsikring til MC

Hvis du ikke ønsker en kaskoforsikring til MC, men stadig gerne vil være dækket mod tyveri, så kan du også tilkøbe en tyveriforsikring til MC separat.

Helårskørsel vs. halvårlig dækning af MC 

Som tidligere nævnt i artiklen, er der stor forskel på pris og dækning, hvis man beslutter sig for at finde en billiger forsikring, som dækker hele året rundt. Du vil opleve, at prisen for halvårlig dækning er væsentlig billigere, eftersom forsikringsselskaberne ser en større risiko for uheld i at køre MC om vinteren. Hvis du ønsker en billig forsikring til din MC, bør du overveje, om det er nødvendigt med helårskørsel. 

Vejhjælp 

Hos nogle forsikringsselskaber er det muligt at tilkøbe vejhjælp. Med denne dækning får du hjælp på stedet, bugsering og videretransport. 

MC førerulykke 

Med dette tilkøb får du erstatning ved varige mén og dødsfald i fælde af, du kommer ud for et uheld og ikke kan få erstatning gennem andre ansvarsforsikringer.

 

Brugerne på Forsikringsskift.dk sparer typisk flest penge på deres bilforsikring.

Vælg forsikringer
 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke & Sundhed
 • Hus
 • Rejse
 • MC & knallert
 • Fritidshus
 • Ejerskifte
 • Båd
 • Camping
 • Liv
 • Dyr