Hundeforsikring Til Din Firebenet Ven

Dyreforsikring

Det er vigtigt, at have den helt rette forsikring til sin firebenet ven! Lad os hjælper dig med at finde en billig forsikring, som stadig tilbyder ordentlig dækning af din hund, så du altid kan vide dig sikker! 

Hundeforsikring

Billig Hundeforsikring 

Går du med tankerne om at få en hund, men er i tvivl om hvilken forsikring, der passer til dine behov? Forsikringsmarkedet inden for hunde kan være uoverskueligt, da tilbydes meget forskellige priser for forskellige dækningsniveauer. Lad os gennemgå hvad er typisk høre til en hundeforsikring, så du får et bedre indblik i forsikringsmarkedet. 

Det er meget forståeligt, hvis du er i tvivl om hvilket forsikringsselskab, du skal vælge for din hundeforsikring - det kan være en jungle! Du vil sikkert gerne finde en billig hundeforsikring, som stadig giver dig en god dækning, men dette kan være lidt af en udfordring med alle udbyderne. Der findes mange forskellige pakker og priser hos forsikringsselskaberne, hvilket kan gøre processen uoverskuelig, og derved gøre det kan være svært at bestemme sig. Hos Forsikringsskift.dk kan du læse nærmere om hundeforsikring, dækningsniveau og om hvordan du finder en billig hundeforsikring.  

 

Sådan får du en billig hundeforsikring 

Hvis du leder efter en billig hundeforsikring, så kan Forsikringsskift.dk være behjælpelig. Som nævnt, kan priser og dækningsniveau hos forsikringsselskaberne være vidt forskellige, og vi har derfor gjort det nemmere for dig, at finde en billig hundeforsikring med den korrekte dækning. 

Vi har gjort processen er gjort let og tilgængelig for alle vores brugere, hvor du får 3 forsikringstilbud helt gratis og uforpligtende. Du skal blot indtaste dine forsikringsbehov i vores formular, således forsikringsselskaberne kan danne deres absolut bedste pris til dig. Efter udfyldelse af vores lynformular, vil der gå 1-3 hverdage, før du vil modtage 3 forsikringstilbud på en billig hundeforsikring. 

Forsikringsselskaberne ved, at de er i konkurrence med hinanden, hvilket sikre dig den bedst mulige pris fra hvert selskab. Herfra skal du blot vælge en billig forsikring, som dækker dine forsikringsbehov. Hvis du ikke ønsker, at gøre brug af vores 3 forsikringstilbud, kan du afvise dem uden problemer - vores service og forsikringstilbud er gratis og uforpligtende. 

 

Dækninger ved hundeforsikring  

Dækninger kan være meget forvirrende, hvis man lige har fået hund, og ikke er sikker på hvilke behov der skal dækkes. Her får du en gennemgang af de meste normale dækninger, som du ofte vil finde inkluderet i en hundeforsikring. Vi vil ligeledes gennemgå andre dækninger, som du kan tilføje som tilvalg til din hundeforsikring. Husk at diverse dækninger og priser kan variere fra selskab til selskab.   

 

Lovpligtigt ansvar

 • Som hundeejer skal du have en ansvarsforsikring for din hund, da denne forsikring er lovpligtig i Danmark. Med en hundeansvarsforsikring dækkes dit erstatningsansvar, hvis hunden er skyld i skader på mennesker, ejendele eller andre dyr. 

 

Sygdom og ulykke 

 • Nogle forsikringsselskaber har inkluderet dækning af sygdom og ulykke i deres hundeforsikring. Denne forsikring dækker over eventuelle dyrlægeudgifter, som kan forekomme i forbindelse med behandling og undersøgelse, hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke. 

 

Hvalpe 

 • Hvis du er opdrætter eller ønsker hvalpe på din tæve, så kan en hvalpeforsikring være en god inkludering i din hundeforsikring. Forsikringen dækker over hvalpene, mens de i 8 uger befinder sig hos deres mor. 

 

Operation og kræftbehandling

 • Du kan opleve, at nogle forsikringsselskaber dækker for operation og behandling i forbindelse med kræft. Denne forsikring dækker kræftbehandling, hvilket inkludere kemoterapi og strålebehandling. 

 

Genoptræning 

 • Med genoptræning inkluderet i din hundeforsikring, vil din hund være dækket, hvis den har brug for genoptræning efter en skade eller i forbindelse med operation. Denne dækning kan dog være tidsbegrænset. Dvs. at nogle forsikringsselskaber udelukkende dækker genoptræning i op til 4 måneder. 

 

Udvidet dækning  

Udvidet ansvar 

 • Med en udvidet ansvarsforsikring er du dækket, hvis din hund forårsager skade på et andet menneske, der frivilligt udsætter sig selv for fare. Fx. hvis din hund skader en hundetræner eller lignende. 

 

Liv 

 • Med dette tilvalg, vil du være dækket, hvis din hund dør i en ulykke, hvis den skal aflives pga. sygdom eller ulykkes, eller hvis din hund bliver stjålet eller løber bort. I dette tilfælde vil forsikringen dække prisen på en ny hvalp af samme race. 

 

Tænder og medicin

 • Dette tilvalg dækker omkostninger i forbindelse med tandbehandling, medicin, støttebind mm. 

 

Pasning

 • Hos nogle forsikringsselskaber kan det være muligt, at tilføje pasning som tilvalg til din hundeforsikring. Med denne forsikring, vil alle omkostninger fra dyrepension eller privat pasning af din hund være dækket, hvis du bliver indlagt på hospitalet.  Videomøde med dyrlæge

Vidste du, at flere forsikringsselskaber giver dig adgang til videomøder med en dyrlæge? Hvis din hund kommer til skade, kan det være en god idé at få tjekket skadens omfang af en dyrlæge via et online møde, inden man fysisk tager ind til ens dyrlæge. På denne måde modtager man professionel rådgivning, og i nogle tilfælde kan man spare en tur til dyrlægen. 

 

Hund med på rejsen 

Hvis du ønsker at medbringe din hund på ferie, så vil det være en god idé at gennemgå dine forsikringer. Her bør du gennemgå dækning af både rejseforsikring og hundeforsikring, så du sikre, at din hund dækket mod uheld eller sygdom på turen. 

Hos nogle forsikringsselskaber er det muligt, at tilvælge en rejseforsikring for hunde, således dyrlægebehandlinger er dækket under rejser i EU/EØS.  FAQ 

Hvornår skal jeg forsikring min hund? 

 • Du skal senest have forsikret din hund inden den bliver 4 måneder gammel. Her skal den som minimum være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde.  

Hvad indgår i en hundeforsikring? 

 • Hvis du er hundeejer i Danmark, som du som minimum have tegnet en ansvarsforsikring for din hund. Denne forsikring dækker, hvis hunden skader andre mennesker, ting eller hunde. 

Er min hund dækket i udlandet? 

 • Nogle hundeforsikringer dækker, hvis du tager på ferie i udlandet for en kort periode. Ved andre selskaber, skal du tegne en rejseforsikring, som et tilvalg til din billig hundeforsikring. 

 

Hvis du skal rejse med din hund gennem en længere periode, bør du gennemgå din rejseforsikring og hundeforsikring, således du er korrekt dækket på turen. Læs hvordan du får en billig rejseforsikring lige her! Du kan også læse mere en billig dyreforsikring, hvis du har andre kæledyr, som skal forsikres.  

 

Brugerne på Forsikringsskift.dk sparer typisk flest penge på deres bilforsikring.

Vælg forsikringer
 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke & Sundhed
 • Hus
 • Rejse
 • MC & knallert
 • Fritidshus
 • Ejerskifte
 • Båd
 • Camping
 • Liv
 • Dyr